Club Simca & Vedette Finland yhteystiedot

Kerhon jäsenten keskustelua kerhon toiminnasta ja ehdotuksia toiminnan kehittämiseksi.

Valvoja: Admin2

Club Simca & Vedette Finland yhteystiedot

ViestiKirjoittaja Admin » 28.02.2009 23:34

Kerhomme Club Simca & Vedette Finlandin tarkoitus on edistää maassamme Simca, Talbot, Vedette, Ford France, Chrysler France ja Matra autojen sekä Massey Harris traktoreiden entisöinti- ja harrastustoimintaa sekä helpottaa harrastajien yhteydenpitoa toisiinsa. Tavoitteena on myös saada pidettyä kerhon merkit tunnettuina ja säilyttää jo jokapäiväisestä käytöstä poistuneita automalleja ajokuntoisena.
Kerhomme on perustettu vuonna 1980. Kerhon perustaja ja aktiivinen vetäjä Tom Fabricius luotsasi kerhoa kunnioitettavasti yli 20 vuotta. Kerhon nykyinen vetäjä Toni Naskali otti kerhossa vetovastuun keväällä 2006. Fabricius keräsi vuosienvarrella mittavan varaston varaosia ja kirjallisuutta jotka myös löytyvät nyt Naskalin hallusta. Kirjallisuus on jäsenten lainattavissa jos ongelmia esimerkiksi säätöarvojen tai värikoodien kanssa ilmenee. Lainattavissa on myös jonkinverran erikoistyökaluja Matraan.
Kerho on koko toimintansa aikana järjestänyt kokoontumisajoja ja varaosapäiviä.
Kerhon jäsenlehti Simca News on nyt tauolla. Mikäli olet kiinnostunut kokeilemaan lehden tekemistä niin otappa yhteyttä, apua projektiin tarjotaan kyllä. Lehdessä on ollut juttuja tulevista tapahtumista, rakenteilla olevista projekteista, vinkkejä varaosista, myyntipalsta ja paljon muuta ajankohtaista tietoa.
Kerhon keskustelufoorumi löytyy netistä osoitteesta http://simca.munfoorumi.com

Foorumille voi rekisteröityä vaikka ei kerhon jäsen olisikaan.
HUOM! Foorumille rekisteröityminen EI OLE kerhoon liittyminen. Mikäli haluat tietosi kalusto-/harrastajarekisteriin niin liity kerhon jäseneksi ottamalla yhteyttä alta löytyvillä tiedoilla. Se on maksutonta.


Kerho pitää jäsen ja kalustorekisteriä. Kerhon jäsenmäärä on aikojen saatossa vaihdellut 40-118 jäsenen välillä. Nyt jäseniä on 82 ja jäsenillä autoja yhteensä lähes 100.
Suomessa on tällähetkellä rekisterissä n.1300 Talbotia ja n.145 Simcaa. Simcoja on lisäksi kunnostustyönalla kymmeniä autoa. Myös Ford Vedettet ovat viimevuosina nousseet erittäin halutuiksi rakentelukohteiksi ja niitäkin on rakenteilla useita.

Kerhossamme ei ole varsinaista vuosittain kerättävää jäsenmaksua, vaan ainoastaan lehdet maksavat 3euroa/numero ja lasku tulee lehden mukana.

Jos kiinnostuit kerhon toiminnasta, haluat liittää omat/autosi tiedot kerhon rekisteriin tai haluat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä:

Club Simca & Vedette Finland
Sinilatvantie 10
01350 Vantaa

040-5930398 / Toni Naskali (iltaisin ja vkl.)
toni.naskali @ luukku.com
clubsimcavedette @ luukku.com

EDIT: 4.2.2012
Admin
Ylläpitäjä
 
Viestit: 23
Liittynyt: 16.11.2008 19:06

Paluu Club Simca & Vedette Finland jäsenyys

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron