mainos Ilmoitus

Yleistä keskustelua kerhon merkkeihin liittyen. juttuja, tarinoita, muistelmia ym..

Valvoja: Admin2

mainos Ilmoitus

ViestiKirjoittaja torkku makkonen » 22.01.2014 21:14

Olisiko mahdollista laittaa ilmoitus joihinkin vanhoista autoista kertoviin lehtiin. ( Club simca. munfoorumi.com. ( ESim. tekstillä omistatko Simcan , Vedetten, Talbotin,FortFrance,CryslerFrance, Matra, Massey Harris, pelejä.) Mulla voi olla ehkä väärä käsitys nykynuorista joilla on ostettu Talbot tai ihailevat ukin autotallissa seisovaa Horiskoa. He eivät tunne koko olemassa olevaa kerhoa, niin kun en minäkään, 2,4 v:tta, sitten. Mutta Riihim. hajoittamon töykeä naismyyjä, sanoi kysy Simcakerhosta
torkku makkonen
Jokapäiväinen vierailija
 
Viestit: 162
Liittynyt: 24.05.2012 22:02

Re: mainos Ilmoitus

ViestiKirjoittaja Naskali » 22.01.2014 22:27

Niin sen kun joku osaisi kertoa että mikä on se paikka josta uudet harrastajat kerhon parhaiten löytäisivät.

Uskon että nuorempi Talbot-harrastaja sukupolvi löytää helposti tämän foorumin. Google kyllä osaa heidät tänne vinkata. Vanhempi harrastajakaarti tuntuu omaavan sen verran hyvän verkoston että aina joku lähipiiristä tuntee jonkun joka tietää olemassaolostamme. Toukokuun alussa Classic Motorshowssa (Lahdessa) yritämme taas kerätä mahdollisimman paljon kontakteja harrastajiin ja tehdä olemassaoloamme tunnetuksi. Viime vuonna emme olleet paikalla mutta 19200 harrastajaa olisi ollut. 2012 olimme paikalla ja harrastajia ja autoista kiinnostuneita osastomme ohi käveli noin 17500. Kyllä on aina messupäivän jälkeen kurkku kipeä puhumisesta kun saa kertoa ihmisille meidän harrastamista autoista. Jos joku haluaa osallistua tulevaan näyttelyyn tulemalla osastolle viikonlopuksi tai edes toiseksi päiväksi jutustelemaan merkeistä kiinnostuneille niin ottakaa yhteyttä minuun. Muutaman kuukauden päästä pistämme taas parastamme ja teemme kerhoa tunnetuksi ja yritämme käännyttää harrastajia kiinnostumaan samoista merkeistä kun Me olemme kiinnostuneita.

Mobilisti lehteen olen pari kertaa onnistunut saamaan maininnan kerhostamme yhteystietoineen Simcan esittelyn yhteyteen.

Onneksi sentään purkaamon töykeä nainen tiesi meistä :lol:
-------------------- www.laikat.com/simca --------------------
Avatar
Naskali
Tää jätkä asuu täällä Foorumilla!
 
Viestit: 527
Liittynyt: 16.11.2008 19:10
Paikkakunta: Vantaa

Re: mainos Ilmoitus

ViestiKirjoittaja torkku makkonen » 22.01.2014 23:05

Kiitos Toni vastauksesta tulihan siinä, taas uutta tietoa.
torkku makkonen
Jokapäiväinen vierailija
 
Viestit: 162
Liittynyt: 24.05.2012 22:02

Re: mainos Ilmoitus

ViestiKirjoittaja mexin » 23.01.2014 10:28

Olen 55 v. jonkun verran tietokonetta käyttävä ja kerho tosiaan löytyi helposti netistä. Pääosa harrastustani on auton rakentaminen ja kerho on täyttänyt odotukset ihan hyvin, puuttuvaa osaa ja tietoa löytyy. Monestihan näihin tullaan auton myötä, harrastaja ei useinkaan varsinaisesti etsi kerhoa vaan autoa. Ja kerhon olemassaolo voi vaikuttaa tuohon hankintaan.
Mexin
mexin
Aktiivinen kävijä
 
Viestit: 104
Liittynyt: 14.10.2012 19:58

Re: mainos Ilmoitus

ViestiKirjoittaja rautakansleri » 23.01.2014 13:11

Yksi mahdollisuus olisi perustaa kerholle nettisivut. Mallina varmaankin ruotsin kerhon sivut, jotka eivät sisällä mitään rakettitekniikka, vaan ainoastaan perusjuttuja. Sivuilla voisi esitellä kalustoakin mhieman jouhevammin kuin nykyisin foorumin kautta.

Kenties tässä olisi yhteistyön paikka Panhardien kanssa.
t. RR
Avatar
rautakansleri
Satunnainen kävijä
 
Viestit: 33
Liittynyt: 12.06.2012 12:43

Re: mainos Ilmoitus

ViestiKirjoittaja Naskali » 23.01.2014 19:24

Tästä nettisivusta tuolla toisaalla jo hieman aloittelinkin..
Naskali kirjoitti:Yksi asia johon voisi hieman jäsenmaksurahaa sijoittaa olisi kerhon oma nettisivu. Sivu jonne pääsee sisään omalla jäsennumerolla ja salasanalla eli vain maksaneille jäsenille tarkoitettu alue. Sinne voisi sitten lisätä kerholehdet netissä selattavaksi aina ilmestyttyään sekä minulta löytyvät kaikki vanhat kerholehdet aina vuodesta 1980 lähtien voisi sinne talletta kaikkien jäsenten vapaasti selattavaksi. Saako kannatusta??

Se olisi varmasti hyvä olla olemassa ja sillä saisimme toimintaamme enemmän näkyville. Sivuilla voisi olla kaikelle yleisölle avoin puoli jossa toimintaa ja autoja voisi esitellä ja jonne saisi kuvia ladattua ja sitten vain jäsenille tarkoitettu osio jonne sisään pääsee tuolla jäsennumerolla ja salasanalla. Tuolla jäsenten osiossa olisi tuo kattava lehtiarkisto luettavissa sekä tietysti jäsenrekisteri selattavissa.

Nettisivu maksaa joitain satasia vuodessa jos haluamme siitä sellaisen että sinne saa talletettua runsaasti kuvia. Jos ei kuville tarvita paljoa tilaa niin selviämme muutamilla kympeillä vuodessa.

Yksi sivu josta voisi hieman ottaa mallia olisi esim. http://www.ford-freak.org/

Minulta onnistuu sivun tekeminen, se ei ole ongelma. Tarvitaan vain vuokrattu tila jonne sivu ja kuvat laitetaan. Panhard yhteistyö voisi tulla tässä kyseeseen mikäli heillä on sivustolla kapasiteettia ja saisimme oman nettiosoitteen joka tuohon sivuun liitetään ja jaetaan kustannuksia sivuston tallennustilan suhteen.
-------------------- www.laikat.com/simca --------------------
Avatar
Naskali
Tää jätkä asuu täällä Foorumilla!
 
Viestit: 527
Liittynyt: 16.11.2008 19:10
Paikkakunta: Vantaa

hieno ajatus Toni

ViestiKirjoittaja torkku makkonen » 23.01.2014 20:05

kirjoittelit viisaasti nettisivuista ,KANNATAN.
torkku makkonen
Jokapäiväinen vierailija
 
Viestit: 162
Liittynyt: 24.05.2012 22:02


Paluu Yleistä keskustelua kerhon merkeistä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron