Sivu 1/1

Mahdollinen tuleva talbotisti kyselee.

ViestiLähetetty: 16.01.2011 19:22
Kirjoittaja Uitukki
Terve kaikille. Eilen katselin ajankulukseni nettiautoa ja tulin aukaisseeksi myynti-ilmoituksen Talbotista. Muuten auto ei olisi kiinnostanut mutta kun kaupataan kahta kohtalaista rengassarjaa vanteineen hintaan 150€ ja kaupanpäälle tulee auto jossa maaliskuun loppuun ajoaikaa nin alkoi kiinnostaa. Lähinnä noiden renkaiden vuoksi kiinnostaa koska pulttijako on sama kuin isäni Ladassa. Kävin eilen autoa katsomassa ja se vaikutti aikastas siistiltä. Mittarissa +200tkm ja aito lapin auto. Ainoat viat pitäisi olla toimimaton lämppärin flekti ja öljyntason ilmaisin jonka piuhat joku pässi autonasentaja oli katkaissut. Pakkasta oli 30 ja auto ei ollut roikassa joten en alkanut sitä starttailemaan. Huomenna olis tarkoitus käydä autoa katsomassa ja kaupat tulee jos auto lähtee käyntiin ja vielä liikkellekin lähtee. Mietityttää vain että kuinka hyvin Talbotissa huurteenpoisto toimii ajoviiman vaikutuksesta? Auto on 40 kilometrin päässä ja siinähän kyllä tarkenee kun laittaa lämpimät vaatteet mutta huurteenpoisto mietityttää. Jos kaupat tulee ja auto vaikuttaa hyväkuntoiselta kokeilen katsastaa sen ja myyn eteenpäin huonommilla renkailla. Jos autosta taas löytyy jotain isompaa vikaan niin todennäköisesti siitä tulee pelto/varaosanmyyntiauto. Saakos noita lämppärin moottoreita mistään ja mihin hintaan? Ja Talbottien harrastajille tiedoksi että auto ei missään nimessä päädy huonoon käyttöön mikäli osoittautuu hyväkuntoiseksi. Tällöin myyn sen eteenpäin ja jos ei mene kaupaksi pidän itsellä harrastusautona. Hyväkuntoisia harvinaisuuksia pitää vaalia. Kiitos jo etukäteen.

Re: Mahdollinen tuleva talbotisti kyselee.

ViestiLähetetty: 17.01.2011 19:52
Kirjoittaja PenTa
Lämmityspuhaltimen moottoreita näyttää löytyvän esim. Motonetista. Kahta eri tyyppiä on nettiluettelon mukaan jopa varastossa, ainakin Turussa. Hinnat ovat n. 50 - 60 euroa. Uskoisin, että muistakin varaosaliikkeistä voi noita löytyä.

Huurteenpoisto ilman puhallusta saattaa olla melko heikkoa, ainakin jos pakkasta on reilummin. Näinhän asia on vähän kaikissa autoissa.

Re: Mahdollinen tuleva talbotisti kyselee.

ViestiLähetetty: 17.01.2011 20:20
Kirjoittaja Uitukki
Ai niitä oli sittenkin Motonetissä. Taisin katsella huonosti. Olisin tänään käynyt autoa koekäyttämässä ja mahdollisesti kaupat tekemässä mutta myyjälle ei passannut tänään.PenTa kirjoitti:Huurteenpoisto ilman puhallusta saattaa olla melko heikkoa, ainakin jos pakkasta on reilummin. Näinhän asia on vähän kaikissa autoissa.


Ei välttämättä! Takaveto-Ladoissa huurteenpoisto ei vaadi puhaltimen käyttöä maantienopeuksissa paitsi jos tulee alijäähtynyttä vettä ja olen kuullut että Samara olisi hyvin pitkälti samanlainen. Harvassa toki taitaa autot olla joissa huurteenpoisto toimii noin hyvin ilman puhallinta.

Re: Mahdollinen tuleva talbotisti kyselee.

ViestiLähetetty: 17.01.2011 21:06
Kirjoittaja Uitukki
Minulla on näköjään jäänyt malli mainitsematta. Kyseessä on siis iso Talbot eli 1510. Horizoniin noita moottoreita näkyy olevan. Onko samanlainen?

Re: Mahdollinen tuleva talbotisti kyselee.

ViestiLähetetty: 21.01.2011 19:08
Kirjoittaja PenTa
Uitukki kirjoitti:Minulla on näköjään jäänyt malli mainitsematta. Kyseessä on siis iso Talbot eli 1510. Horizoniin noita moottoreita näkyy olevan. Onko samanlainen?


Jostakin syystä näköjään kuvittekin, että kyseessä on Horizon. Horizonissa puhaltimen moottoreita oli muistaakseni kolmea eri tyyppiä ja voisi kuvitella, että jotkin tyypit voisivat olla samoja kuin 1510:ssa. Kannattaa irroittaa vanha moottori ja ottaa se mukaan varaosaliikkeeseen malliksi.

Re: Mahdollinen tuleva talbotisti kyselee.

ViestiLähetetty: 26.01.2011 22:16
Kirjoittaja Uitukki
Pitää unohtaa koko Talbotti. Totesin että kolmas kerta toden sanoo. Ekalla kerralla ei ollut myyjä laittanut autoa roikkaan vaikka tiesi että mahdollinen ostaja tulossa. Toisella kertaa ei muuten vain käynyt päinsä koska autoa piti kuulemma laittaa myyntikuntoon. Kolmannella kerralla oli probleemia kun ei kuulemma saanut enää vaihteita päälle. Meni mulla sitten mielenkiinto. Mutta kiitoksia vastauksista :)