Switch to full style
Ongelmatilanteissa kannattaa kysyä apua muilta. Myös vinkkejä kannattaa lisätä tänne..
Lähetä vastaus

Horizon ja erilaiset jarrusylinterit

25.09.2014 20:46

Tällä hetkellä menossa takapään jarrujen eheytys mutta jarrurumpujen sylinterien löytyminen takkuaa. Montaako erilaista näissä on käytetty? Autoni on siis -83 1.3.

Olen kylläkin purkanut molemmat takatukivarret pois ja vaihto-tukivarsissa on erilaiset sylinterit kun alkuperäiset. Onko siis sama millä kilkkeillä teen uudet takajarrut, kunhan ne sopivat kaikki keskenään yhteen?

Re: Horizon ja erilaiset jarrusylinterit

25.09.2014 22:11

Olen juuri saanut jarruputkia vaille valmiiksi Horizonin takapään. Tukivarret tuli hiekkapuhallettua ja maalattua. Jarruihin tuli uudet putket, letkut ja sylinterit. Vanhat kengät sai jäädä kun niillä oli ajettu vasta n. 1000km. Myös jouset saivat uudet kumit ala ja yläpäähän ja iskarit vaihtui uusiin.

Jarrusylintereitä on kahta erilaista. Poraus on sama. Ainoastaan sylinterin kiinnitys jarrukilpeen on erilainen. Eli jarrukilvet vaihtamalla saa sopimaan eri merkkiset sylinterit.

Ei pidä sitten vahingossa laittaa Solaran/1510:n sylintereitä. Ovat kiinnitykseltään ja ulkomitoiltaan täysin samanlaiset mutta porauksessa on vähän eroa. Tosin nekin kyllä saattaisi siellä toimia..

Re: Horizon ja erilaiset jarrusylinterit

27.09.2014 16:35

Täytyy valkata samanlaiset vermeet kunhan saan kans maalattua ym. tukivarret. Sen verran sain selville että nykyiset liinat on Teves merkkiset.
Lähetä vastaus