Voi luopua parista Solarasta

Autojen ja osien myynti-ilmoitukset

Valvoja: Admin2

Voi luopua parista Solarasta

ViestiKirjoittaja JohnDoe » 21.12.2011 16:58

Korjaillaanpa vähän kirjoitusvirheitä:

Harrastepelejä on tosiaan kertynyt enemmän kuin mitä on tiloja. Ei tunnu olevan oikein Talboteilla tällä hetkellä kysyntää, mutta laitetaan ilmoitus, jos jota kuta sattuisi joskus kiinnostamaan.

Tarjolla olisi siis uniikkikappale Solara VIP #00, eli poikkeuksellisesti GL-malliin perustuva prototyyppi. Alkuperäiset Leo Kinnusen tyyliset penkit ovat Naskalin varastossa, autossa tällä hetkellä kiinni normaalin Solaran penkit. Ostin pihaani kuljetettuna auton 300 eurolla heinäkuussa 2011. Sen jälkeen olen koonnut siitä puuttuvia sisustan osia, vaihtanut ammattimiehen avustuksella jumiutuneen koneen tilalle toimivan sekä jumissa olleet takajarrut ovat vaihtuneet parempiin. Takajarruputket ja letkut ovat edelleen vaihtamatta, eli pelkät etujarrut ovat toiminassa. Lämmityslaitteen puhaltimen vaihto jäi vielä syksyllä kesken, toimiva puhallin on autossa, mutta ei paikoillaan. Laturiin on vaihdettu uudet laakerit ja hiilet. Parhaiten auto siirtyy siis trailerilla, mutta puhaltimen asennuksen jälkeen ajaakin toki voi, jos pelkkien etujarrujen voimin uskaltaa. Miltei 400-500 euroa tästä pitäisi tarjota, että vaihtaa omistajaa. Solaran kuvia löytyy Kleemolan aiemmin täällä olleesta myynti-ilmoituksesta.

Toisena on on vähän päälle 100 000 km ajettu -81 vm Solara GLS, värinä hopeanharmaa. Vaihteistosta on pakki rikki (tutkittu on, että ratasvika), toimivan varaosavaihteiston saa mukaan. Auto on viimeksi ollut rekisterissä 90-luvun puolivälissä. Viimeksi siirsin sen syksyllä 2011 siirtokilvillä kaverin pajalle paikkamaalaukseen. Ei olisi suuri projekti saada rekisteriin, tekniikka suht hyvässä kunnossa, eikä suurempia ruostevaurioitakaan ole, vakio-ongelmapaikka taka-akselikin tukivarsineen on hyväkuntoinen. Maksoin autosta 550 euroa kolme vuotta sitten ja olen sen omistaessani herkistellyt jarruja, vaihtanut vuotavia alipeineletkuje yms. pientä. Lähelle sisäänostohintaa voisin myydä riippuen siitä, kuinka paljon kaveri paikkamaalauksista veloittaa. Auto on sisustaltaan hienossa kunnossa ja on ollut alusta alkaen alkuperäisen omistajan käytössä, ainoastaan kuskin penkin verhoilussa on hieman sanomista. Ennen auton seisomaan jääntiä on alkuperäinen omistaja vaihdattanut siihen mm. uudet vetoakselit.

Jälkimmäinen auto sijaitsee Juupajoella, ensimmäinen reilun 20 km päässä Jämsästä. Tarjouksia saa edelleen esittää, kuvia voin toimittaa sähköpostilla.
Talbot 1510 GLS -82 & -85
Talbot 1510 GL -85
Talbot Solara GLS -81
Avatar
JohnDoe
Jokapäiväinen vierailija
 
Viestit: 239
Liittynyt: 30.09.2009 20:21

Re: Voi luopua parista Solarasta

ViestiKirjoittaja S.K. » 22.12.2011 22:45

Tässä linkki VIPin kuviin, niin ei tarvitse alkaa etsiä ;)

http://s33.photobucket.com/albums/d61/K ... le/Solara/
S.K.
Satunnainen kävijä
 
Viestit: 26
Liittynyt: 17.11.2008 06:39
Paikkakunta: Wähänkyrön pitäjä


Paluu Myydään autoja ja osia

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron