Switch to full style
Linkkivinkit autoharrastukseen liityen.
Lähetä vastaus

Talbot 1510 liikenneonnettomuudessa - Yle Areena

02.08.2011 19:20

http://areena.yle.fi/video/1312225901212

Toistaiseksi tuntemattomasta syystä 1.8.2011

"Se herääminen ei sitten tapahdu niin kuin elokuvissa." Liikenneonnettomuudessa vakavasti loukkaantuneen inarilaisen Ilmari Aikion sisko.

Re: Talbot 1510 liikenneonnettomuudessa - Yle Areena

02.08.2011 19:31

Ja tarkennuksena: dramatisoinnissa virheellisesti käytössä Horizon.

Re: Talbot 1510 liikenneonnettomuudessa - Yle Areena

02.08.2011 21:33

Dramatisointiin kyselivät minulta autoa ja eivät osanneet sanoa minkä mallin haluavat. Heille oli ihan sama kunhan on Talbot. Vinkkasin nimimerkki wuokilalle että jos kiinnostaa niin tälläisiin kuvauksiin etsitään autoa. Wuokila heille ystävällisesti lupasi Talbotin kuvauksiin ja antoi heidän vielä valita Solaran tai Horizonin. Päätyivät Horizoniin ja taisipa Wuokila vielä itse kuvauksissa ajaa autoaan.

Re: Talbot 1510 liikenneonnettomuudessa - Yle Areena

02.08.2011 21:46

Naskali kirjoitti:Dramatisointiin kyselivät minulta autoa ja eivät osanneet sanoa minkä mallin haluavat. Heille oli ihan sama kunhan on Talbot. Vinkkasin nimimerkki wuokilalle että jos kiinnostaa niin tälläisiin kuvauksiin etsitään autoa. Wuokila heille ystävällisesti lupasi Talbotin kuvauksiin ja antoi heidän vielä valita Solaran tai Horizonin. Päätyivät Horizoniin ja taisipa Wuokila vielä itse kuvauksissa ajaa autoaan.


Harmi, olisi täältä nimittäin löytynyt punainen 1510, millainen alkuperäinen onnettomuusautokin oli. Toisaalta väärän sävyinen punainen, "onnettomuusvärinen" on varaosa-autona eikä enää ajokunnossa. Toisaalta eivät kovin tarkkoja näemmä ole, kun eivät auton merkkiä enempää osanneet mallista kertoa - Solara olisi kuitenkin ollut Horizonia oikeampi vaihtoehto kuvauksiin. Kuvasta päätellen onnettomuusauto oli joko vm -85, siitä en saa selvää, oliko GL vai GLS, todennäköisesti ensimmäinen.

Re: Talbot 1510 liikenneonnettomuudessa - Yle Areena

03.08.2011 01:57

Meikäläisen takinhihahan se siellä tosiaan vilahti ja jossain kohtaa nojasin pääni kanssa rattiinkin. Tätä ei varmasti kuitenkaan huomannut ellei tiennyt näin tapahtuneen. Yritin kyllä selvittää onnettomuusajoneuvon alkuperää ja toki olisin voinut vaikka kokoelmiini tarvittavanlaisen yksilönkin hankkia jos se siitä olisi ollut kiinni, mutta valkoinen Horizon oli kuulemma oikein hyvä tehtävään. Jälkikäteen tosiaan mietitytti kun pari kuvaa ohjelmassa onnettomuusautosta näkyi.

Samuli Edelmannin Häjy-tavoin mukauduin rooliini täysillä ja luovuin jopa viiksistä ja parrastakin tuota varten vaikkei siitä tosiaan lopulta sanottavaa hyötyä ollutkaan. Tai oikestaan mitään. Noh, kasvoivathan ne toki takaisin seuraavan päivän aikana.

Erittäin antoisa ja mielenkiintoinen homma joka tapauksessa ja kiitokset vielä Naskalille tarpeen linkittämisestä asianosaiselle. Puhelin on ollut päällä, mutta eivät ole ainakaan Salattuihin Elämiin vielä kyselleet.
Lähetä vastaus