Classic Motorshow 3-4.5.2014

Tietoa ja keskustelua kokoontumisajoista ja tapahtumista.

Valvoja: Admin2

Re: Classic Motorshow 3-4.5.2014

ViestiKirjoittaja Naskali » 08.03.2014 00:45

Kävin äsken hakemassa nuo seinätolpat + levyt omalle varastolle.
Niiden metristen vaakatukien lisäksi siinä tuli mukana 8kpl sellaisia 40cm pitkiä vaakatukia. Nämä 40cm palikat mahdollistavat sen että seinään saa tehtyä pari mutkaa. Tolpat ja vaakatuet riittäisivät sellaiseen rakenteeseen että molemmille sivuille tulisi metrin seinät ja takaseinä olisi kolmessa eri 4metrin osassa. joista se keskimmäinen 4metrin pätkä olisi 40cm sisempänä kun ne reunimmaiset (oliko tarpeeksi vaikeasti selitetty). Nuo pystytolpat ovat siis sellaiset joihin saa vaakapalkin kiinni jokaiselle neljälle reunalle ja tämä mahdollistaa osan seinästä tuomisen 40 cm edemmäksi. Seinä pitäisi päästä koe kasaamaan jonnekin että voisi todeta tarviiko se lisäjalkoja vai riittääkö se 40cm mutka ja päädyissä olevat metrin seinät pitämään sen pystyssä. Jos jalkoja tarvitsemme niin ne pitäisi olla sellaisia tolpan kylkeen tulevia. Siinä on ura johon saattaa mahtua pultin kanta (ainakin hieman muokkaamalla) ja sitten jalka vain kiristettäisiin urassa olevalla pultilla tolpan kylkeen.

Nuo levyt ovat pinnoitettua lastulevyä ja todennäköisesti ne joutuu maalaamaan, tapetoimaan tai tietysti jos jostain saisi lähes ilmaista tarraa millä saisi ne pinnoitettua. Maalia minulla pitäisi olla joten se ei maksaisi mitään. Levyjä on 9. Lisää tarvittaisiin 5 (3 taakse ja 2 sivuille) ja vajaa 40cm leveitä levyjä tarvitaan 2. Lastulevy on 6mm paksua (uraan mahtuisi 8mm paksu levykin). Minulla on ylimääräisenä täysikokoisia kovalevyjä n.10kpl. Niitä kun laittaisi 2 päällekäin, sileät pinnat ulospäin niin niistä voisi saada tehtyä ainakin osan noista levyistä. Kun saan varastoa siivottua sen verran että saan siihen tilaa tarkastella kovalevyjä tarkemmin niin näen että riittääkö ne.

Ja kun nyt on vapaat kädet muokata noita levyjä niin voisihan niihin yrittää taiteilla vaikka Simcan ja Talbotin logojakin.
-------------------- www.laikat.com/simca --------------------
Avatar
Naskali
Tää jätkä asuu täällä Foorumilla!
 
Viestit: 527
Liittynyt: 16.11.2008 19:10
Paikkakunta: Vantaa

Re: Classic Motorshow 3-4.5.2014

ViestiKirjoittaja rautakansleri » 10.03.2014 14:50

Vaikuttaa siltä, että olisi hyvä järjestää jonkinlainen tapaaminen niiden henkilöiden kesken, jotka tulevat osallistumaan järjestelyihin. Kuten Naskali kirjoitta, on hyvin vaikea selittää messutelineiden käytännön ongelmia pelkästään sanallisesti.

Onko tämä muiden mielestä aiheellista? Jos niin, äänestän, että Toni ehdottaa aikoja.

t. RR
Avatar
rautakansleri
Satunnainen kävijä
 
Viestit: 33
Liittynyt: 12.06.2012 12:43

Re: Classic Motorshow 3-4.5.2014

ViestiKirjoittaja mexin » 10.03.2014 16:05

Varmaan aiheellista, olen uusi näissä kuvioissa, en tiedä mimmosella ryhmällä messut hoituvat. Itse olen valmis jollakin tavalla auttamaan jos on tarvetta.
Mexin
mexin
Jokapäiväinen vierailija
 
Viestit: 124
Liittynyt: 14.10.2012 19:58

Re: Classic Motorshow 3-4.5.2014

ViestiKirjoittaja Naskali » 10.03.2014 22:43

Katsotaan nyt vielä ainakin pari viikkoa eteenpäin niin tiedän tuleeko järjestelyihin liittyen ongelmia. Tällähetkellä näyttää suurimmat ongelmat olevan ratkaistu. Meillä on lattia koko osastolle, reinärakenteet osaston takaseinälle (muutama lastulevy, levyjen pinnoitus/maalaus ja mahdolliset tukijalat puuttuu), osastolle on pieni tiski jonka päälle tietokone johon saa kuvashown pyörimään. Tuoleja ja pöytä löytyy jottei koko päivää tarvitse seistä. Kerron kyllä heti jos jotain puutteita ilmenee ja tarvitsen apua.

Tämänhetkiset ongelmakohdat ovat siis:
- 2-5 kpl 6mm paksua lastulevyä koko 2405mm x 982mm
- 2kpl 6mm paksua lastulevyä koko 2405mm x 382mm.
- jokin pinnoitepaperi/tarra/muu pinnoite seinälevyihin (jos ei mitään hyvää ja lähes ilmaista pinnoitetta likaantuneen valkoisen lastulevyn päälle keksitä niin sitten maalaan ne)

Nyt saa ilmoittautua ja kertoa halukkuutensa tulla osastolle edustamaan kerhoa. Ja rahaa kun meillä ei ole niin ainoa mitä kerho pystyy tarjoamaan on näytteilleasettajaranneke jolla pääsee kulkemaan näyttelyssä vapaasti sekä rakennuspäivänä että molempina näyttelypäivinä.
Koko aikaa tai koko päivää ei kenenkään tarvitse osastolla viettää, jokainen omien mahdollisuuksiensa mukaan.
Minä olen varautunut olemaan paikalla rakennuspäivänä heti kun ovet aukeaa eli klo10 alkaen ja molempina näyttelypäivinä koko näyttelyajan.

Rakennuspäivänä olemme pärjänneet aina melko pienellä porukalla. Meitä on ollut n.3-5miestä ja porukka on usein koostunut autojaan osastolle tuovista harrastajista. Rakennusaika on perjantaina klo 10-22 joten tästä pitkästä ajasta johtuen ei ole kovin kiireistä työtahtia tarvinnut pitää ja osasto on syntynyt pienellä porukalla. Autojaan tuovat voivat melko vapaasti valita että mihin aikaan haluavat auton tuoda. Osasto on sellaisessa paikassa että auton saa sinne kyllä tuotua vaikka hieman myöhempäänkin illalla.

Näyttelyaika on La ja Su 10-17.

Tärkeää on esitellä näyttelyssä harrastamiamme autoja. Niitä ne 15-20tuhatta ihmistä tulevat sinne ihailemaan. Sen lisäksi pitäisi vielä sopia yhteisestä linjasta sen suhteen että miten tuomme kerhoa ja suunnitelmia sen kehittämisestä esille jotta mahdollisimman moni uskaltaisi tulla osastolle juttelemaan. Millä tavalla keräämme mahdollisimman paljon uusia yhteystietoja ja tietoja SimcojenTalbotien... omistajista ja talleissa piilossa olevista autoista. Totuus on että jos pyrkimyksenä on saada kerho pyörimään niin että jäsenmaksurahoilla saamme kustannettua kerholehden painattamisen niin tarvitsisimme lisää ainakin 15-20 sellaista jäsentä jotka haluavat olla jäseniä vielä siinävaiheessakin kun ensimmäinen jäsenmaksulappu tipahtaa postilaatikosta.
-------------------- www.laikat.com/simca --------------------
Avatar
Naskali
Tää jätkä asuu täällä Foorumilla!
 
Viestit: 527
Liittynyt: 16.11.2008 19:10
Paikkakunta: Vantaa

Re: Classic Motorshow 3-4.5.2014

ViestiKirjoittaja Naskali » 11.03.2014 22:02

Niemelät, A ja T lupautuivat olemaan osastolla ainakin toisena päivänä (tai toinen toisena ja toinen toisena päivänä).

Tänään maalasin meidän osastolle tulevan tiskin. Kokeilin samalla maalata takaseinän levyjä ja niitä minulta ylimääräisenä löytyviä kovalevyjä joista mahdollisesti saisi tehtyä ne puuttuvat seinälevyt. Ainakin märkänä pinta näytti hyvältä. Jos jälki on hyvää vielä huomenna kuivuttuaan niin sitten saamme niistä ne puuttuneet levyt.
-------------------- www.laikat.com/simca --------------------
Avatar
Naskali
Tää jätkä asuu täällä Foorumilla!
 
Viestit: 527
Liittynyt: 16.11.2008 19:10
Paikkakunta: Vantaa

Re: Classic Motorshow 3-4.5.2014

ViestiKirjoittaja mexin » 12.03.2014 10:51

Järjestelythän ovat hyvällä mallilla.. Kovalevyssä on kyllä varmaan parempi pinta kuin vanerissa, en äkkisellään löytänyt sopivan vahvuista levyä kuin vanerina. Logoja kerholta taitaa löytyä ? Suvussa on jonkinmoinen kynäruiskumaalari jos on tarvis tehdä logotauluja..
Mexin
mexin
Jokapäiväinen vierailija
 
Viestit: 124
Liittynyt: 14.10.2012 19:58

Re: Classic Motorshow 3-4.5.2014

ViestiKirjoittaja Naskali » 20.03.2014 20:29

Pieni tilannekatsaus:

Osaston tiski on maalattu, siitä löytyy nyt myös kerhon logo ja yhteystiedot tänne foorumille sekä Facebook ryhmään. Tämä tiski sijoitetaan osastolle eteen keskelle.

Takaseinät ovat saaneet joka päivä uutta väriä pintaansa ja seinää valmistuu metri lisää joka päivä. Nyt on neljä metriä valmiina. Koko seinässä (maalataan molemmin puolin) on maalattavaa pintaa yhteensä 74neliötä ja se pitää maalata kahteen kertaan että tulee hyvä. Seinät ovat siis parin viikon päästä valmiit.

Rakennuspäivälle alkaa olla ihan hyvä miehitys. Kiitos siitä kaikille Perjantaiksi rakentamisessa avustamaan lupautuneille.

Lauantaille tai sunnuntaille mahtuisi vielä 1 tai 2 innokasta harrastajaa osastolle juttelemaan ihmisten kanssa. Ihan jokainen meistä omaa riittävästi tietoa harrastamistamme autoista jotta pystyy osastolla toimimaan. Tarvitaan vain positiivista asennetta. Päivän aikana pääsee tapaamaan erilaisia harrastajia ja kuuntelemaan muisteluita ja kokemuksia Simcoista ja Talboteista. Samalla voimme keskenämme lyödä vetoa siitä että miten monta kertaa päivän aikana tullaan kuulemaan sanat "Simca Tonni, korjaamon onni".
-------------------- www.laikat.com/simca --------------------
Avatar
Naskali
Tää jätkä asuu täällä Foorumilla!
 
Viestit: 527
Liittynyt: 16.11.2008 19:10
Paikkakunta: Vantaa

Re: Classic Motorshow 3-4.5.2014

ViestiKirjoittaja JPS » 21.03.2014 11:33

Simcoista ja varmaan Talboteistakin on monenlaisia hokemia kuultu. Voitaisiinko antaa yleisölle mahdollisuus kirjoitaa fläppitaululle tai vihkoon tain johonkin muualle oma tarinansa (facebook?).
Minulla muistui mieleen tämmönen: Simca 1000E auto jolla ei mitään tee.
Vai meneekö vähän liikaa masokismin puolelle, mutta tulipahan mieleen tämmönenkin.
JPS
Alokas
 
Viestit: 9
Liittynyt: 04.05.2009 17:10

lahti

ViestiKirjoittaja torkku makkonen » 23.03.2014 16:42

Itse en ole "esiintyjätyyppi" mutta voisin , "parketilla oleville Kavereille tuoda omasta pussistani naposteltavaa ja juomaa. Ehkä rohkeuteni riittäisi myös olla sen ajan kun "asiantuntiat on asioillaan"Tulen ajoissa launtaina ,ettei tarvitse kävellä 2ta km:ä ,niin kuin viimme vuonna ja saan ropposeni Messuhallin parkkiin.Tottakai maksan lipun.
torkku makkonen
Jokapäiväinen vierailija
 
Viestit: 162
Liittynyt: 24.05.2012 22:02

Re: Classic Motorshow 3-4.5.2014

ViestiKirjoittaja Naskali » 03.04.2014 21:25

Seinien maalaus etenee taas. Tuli pieni tauko kun iski sellainen flunssa ettei jaksanut käydä seinälevyjä maalailemassa. Nyt on valmiina 8 metriä molemminpuolin maalattuna ja kokonaistarve on 14 metriä. Kovalevyt tuntuvat imevän sen verran maalia että joutuu kolmeen kertaan maalaamaan että tulee hyvä. Se hieman hidastaa projektia mutta vielä on kuukausi aikaa. Kovalevyt on kaikki sahattu oikeaan mittaan ja loppu on pelkkää maalaamista. Olen ensiviikolla yhteydessä messujärjestäjään ja tilaan meille sähköliittymän jotta saadaan virtaa osastolle tulevaan tietokoneeseen. Samalla varmistan että löytyykö heiltä jalkoja joilla saa tuettua seinää jos tulee sellaisille tarve. Rakenteesta pitäisi tulla tukeva eikä tukijalkoja pitäisi tarvita mutta parempi varmistaa asia ettei tule ongelmia rakennusvaiheessa. Muistan heillä sellaisia jalkoja aiempina vuosina nähneeni.

Eli aikataulussa ollaan. Vielä en apua järjestelyihin tarvitse mutta huutelen kyllä jos apua johonkin kaipaan. Viikonlopulle ei ole kovin paljoa miehitystä osastolle lupautunut. Kaikki osallistuminen on tervetullutta.
Ja `torkku makkonen` tulee vain rohkeasti mukaan porukkaan, tulet yllättymään mukavasta kokemuksesta.
Myös kaikki uudet harrastajat ovat tervetulleita edustamaan kerhoa osastolle. Rohkeasti vain mukaan tutustumaan muihin harrastajiin. Viikonlopun aikana saa varmasti hyviä kontakteja muihin harrastajiin ja oppii paljon uutta.

Ota yhteyttä jos kiinnostaa lähteä mukaan! toni.naskali@luukku.com / 040-5930398 / YV
-------------------- www.laikat.com/simca --------------------
Avatar
Naskali
Tää jätkä asuu täällä Foorumilla!
 
Viestit: 527
Liittynyt: 16.11.2008 19:10
Paikkakunta: Vantaa

EdellinenSeuraava

Paluu Tapahtumat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron